Hyra Uppställningsplats

Vi erbjuder idag uppställningsplats för såväl husvagnar som husbilar. Dessutom har vi partners i hela sverige, så att ni även får hjälp med att hitta en lokal aktör som har uppställningsplats. Utan några krussiduller fyller ni bara i vad ni söker, så kommer ni sedan att bli kontaktade av en aktör som har det ni söker.

Ni får inpasserings nyckel och har tillgång till det dygnet runt. Uppställningsplatserna är dessutom rejält bevakade så att ni ska vara trygga. Vi hjälper er med att hitta en uppställningsplats i hela Sverige, men vi har själva även vissa anläggningar, även om vi genom våra partners täcker större delen av sverige. Våra uppställningsplatser har delvis tak och el tillgång om det efterfrågas. Då med lite dyrare hyra.

Hyra lagerlokal

Är ni på jakt efter en lagerlokal? Detta har vi, och den kan man ju disponera efter behov tex för att förvara saker eller kanske som er verkstad. Det är helt upp till er, vi hjälper er att hitta just den lagerlokalen ni söker eller garaget, i den staden ni vill ha den. Normalt är att en lagerlokal är en yta för förvaring och och oftast som kort och lång lagerhållning av produkter.

T.ex med pallar eller kanske med hyllor för smidigt in och utskick av produkter. Det kan även användas som förråd och då kan man magasinera ens inventarier eller det som ska skickas till en annan butik.

RSS 2.0